Algemene voorwaarden en alcohol beleid

Welkom bij Define Wine, hierbij leest u ons algemene voorwaarden en ons alcoholbeleid.

  1. Inschrijving en Betaling: Na uw inschrijving voor een van onze cursussen of proeverijen, ontvangt u binnen twee weken een bevestiging inclusief een factuur. Uw plaats is verzekerd zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Gelieve het verschuldigde cursusgeld uiterlijk twee weken voor de start van de cursus over te maken op rekeningnummer LT90 3250 0320 0957 7081, op naam van Define Wine, met vermelding van uw factuurnummer. Define is aangesloten bij de internationale bank Revolut, waardoor het een buitenlandse IBAN heeft.
  2. Annuleringsbeleid: Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen, dan kunt u kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de proeverij / cursus. Dit dient schriftelijk te gebeuren. Bij annulering tussen 14 en 7 dagen voor de start van de proeverij / cursus wordt 25% van het cursusgeld in rekening gebracht. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.
  3. Onvoorziene Omstandigheden: Indien een proeverij / cursus niet door kan gaan door bijvoorbeeld ziekte van een docent of andere onvoorziene omstandigheden, bieden wij u de mogelijkheid het gemiste deel in te halen. Dit geldt ook als u zelf door onvoorziene omstandigheden een de proeverij mist.
  4. Minimum Aantal Deelnemers: Voor het doorgaan van een proeverij en cursus is een minimum aantal van 8 deelnemers vereist.
  5. Leeftijdscontrole en NIX18: Bij Define Wine nemen we onze verantwoordelijkheid ten aanzien van alcoholgebruik zeer serieus. Conform het NIX18-beleid accepteren wij geen deelnemers onder de 18 jaar bij onze cursussen en proeverijen. Ter waarborging hiervan voeren wij leeftijdscontroles uit bij zowel de reservering als bij de aanvang van de cursus. Wij verzoeken alle deelnemers een geldig identiteitsbewijs mee te nemen als bewijs van hun leeftijd.
  6. Verantwoord Alcoholgebruik: Ons doel is om een leerzame en plezierige ervaring te bieden waarbij verantwoord omgegaan wordt met alcohol. We benadrukken het belang van matiging en het herkennen van de kwaliteiten van wijn boven de consumptie ervan. Onze docenten zijn getraind in het herkennen van tekenen van overmatig gebruik en hebben het recht om deelnemers die zich niet aan deze normen houden, uit te sluiten van verdere deelname aan de cursus.
  7. Veiligheid en Welzijn: Wij adviseren deelnemers om na de proeverij niet zelf auto te rijden en alternatieve vervoersmogelijkheden te gebruiken. Define Wine draagt geen verantwoordelijkheid voor incidenten die voortkomen uit het negeren van dit advies. Tevens moedigen we een open dialoog aan over verantwoord alcoholgebruik en staan we open voor vragen of zorgen hierover.

Door deel te nemen aan onze cursussen en proeverijen bij Define Wine, gaat u akkoord met dit alcoholbeleid.