"Wine unveils its essence through the delicate dance of sight, scent, and flavor. In the hues, the aromas, and the tastes, each sip becomes a journey through the senses."

Wijnproeverij

Define Wine organiseer op maat gemaakte wijnproeverijen bij jou thuis. Van basisproeverijen, perfect voor beginners die de wereld van wijn willen verkennen, tot meeslepende masterclasses die dieper ingaan op specifieke regio’s en druivensoorten. Voor degene die op zoek zijn naar iets bijzonders, bieden we exclusieve proeverijen, waarbij we de wijnervaring volledig op maat maken. Dit kan thuis of ergens anders op locatie.

Ik nodig je uit om samen met mij op een boeiende en smaakvolle reis te gaan. Laten we de ambacht van het wijnproeven ontdekken en genieten van de unieke verhalen achter elke fles.

Zie hieronder de verschillende opties.

Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen?

Neem contact met mij op! 

Proeverij bij jou thuis

Define wine organiseert proeverijen bij jou thuis in de regio Haarlem en de Bollenstreek. Geniet van het comfort van je eigen huis terwijl je op een smaakvolle reis gaat. Wij nemen de wijn, glazen, proefformulieren en hapjes mee. De proeverijen zijn altijd op maat en naar jouw wensen! Als voorbeeld kun je denken aan thematische proeverijen, waarbij we ons richten op specifieke wijnsoorten of fascinerende wijnregio’s. Je kunt ook denken aan het leren van de basis van het wijnproeven , ontdek de verschillende druivensoorten en ontwikkel je smaakpalet. 

Kosten van de proeverij:
De proeverijen worden georganiseerd vanaf 8 personen en de kosten zijn € 25,- p.p. (ex BTW) afhankelijk van het type proeverij

pexels-cottonbro-studio-5018987

Exclusieve wijnproeverijen

Ontdek de wereld van bijzondere wijnen.
Ook kun je bij Define Wine deelnemen aan een exclusieve wijnproeverijervaring, waarbij bekende en onbekende  wijnhuizen centraal staan. Het kunnen gaan om zeldzame wijnen of juist wijnen op leeftijd. Onze proeverijen zijn speciaal ontworpen voor de echte wijnkenner en liefhebbers die het beste uit de wereld van wijn willen ervaren.
Wat bieden wij?
Het betreft hier een exclusieve selectie wijnen. Onder leiding van een vinoloog wordt uitgebreide verteld over elke wijn; wat is herkomst, van welke wijngaarde komen de druiven, op welke manier is hij gemaakt en wat is het smaak profiel. Het is een unieke ervaring en geniet van een sfeer van verfijning en exclusiviteit, perfect voor zowel persoonlijke als zakelijke gelegenheden. Bijvoorbeeld een exclusieve López de Heredia proeverij, zoals hieronder.
De kosten worden bepaald aan de hand van de wensen
Rioja proeverij
Rioja proeverij
20231124_163315

Wijnbar op locatie

Bij Define wine brengen we de beleving en het plezier van een wijnbar direct naar jouw gewenste locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een bruiloft, een verjaardagsfeest, of gewoon een gezellige bijeenkomst met vrienden, wij zorgen voor een onvergetelijke wijnervaring.

We bieden een mooie samengestelde selectie wijnen die aansluit op het type evenement. De wijnen worden geschonken door een vinoloog die op een enthousiaste boeiende verhalen verteld achter de wereld van wijn. Wij zorgen voor de wijn en glazen. Mochten er hapjes nodig zijn dan kan ik dit ook nog erbij verzorgen.

Elk evenement is uniek, en daarom bieden wij ALTIJD op maat gemaakte voorstellen om uw wijnbarervaring perfect aan te passen aan uw specifieke wensen. Van wijnselectie tot barinrichting, wij zorgen dat elk detail klopt.

Wilt je meer weten over hoe Define Wine werkt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte.